Bemutatkozás

Sziasztok!

Pálóczi Bogi vagyok. 26 éves, marketinges, dolgozó, de még mindig egyetemista, feminista, karrierista, írói ambíciókat dédelgető blogger lány.

Világ életemben túlsúlyos voltam. Ebben közrejátszott a genetika, az étkezési szokásaim, meg egy súlyos betegség. Bár tudom, hogy a túlsúly több szempontból is rossz dolog, és megnehezíti az ember életét, mégsem gondolom, hogy kicsit kerekebben nem lehet az ember élete teljes és boldog.

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert szerintem Magyarországon még nem beszélünk elegen, és eleget a pozitív testképről, önmagunk szeretetéről, és annak az elfogadásáról, ha valaki kicsit „más”.

A Glitter and Fat nem csak egy divat blog. Szeretek öltözködni, és szívesen meg is osztom az ezzel kapcsolatos élményeimet veletek, de, mint ahogy a boldogsághoz sem elég csak az, ha valaki jól öltözött, így ez a blog sem lenne teljes más témák nélkül.

A blogomon szerepet kap a szépségápolás, a szórakozás, az utazásaim, a finom és egészséges dolgok, amiket eszek, és rengeteg pozitív testképhez és az egészséges önértékeléshez kapcsolódó gondolat.

főkép2

Reklámok