A vásárlás új dimenziói

Tudni kell rólam, hogy imádok vásárolni. Persze a legtöbb nő alapból ezt mondja magáról, de higgyétek el nekem, hogy én már régen átléptem az ésszerűség határát ezen a fronton. Na jó, boltkórosnak nem mondanám magam, nincs hitelkártya hátralékom, sőt a fizetésemből is kijövök, viszont rengeteg, szinte kezelhetetlen mennyiségű ruhám van.

Azt is tudni kell rólam, hogy számomra a vásárlás olyan, mint a vadászat. A nagyvad pedig az a ruha, amit iszonyatosan olcsó áron sikerül „leterítenem”. Tehát imádom az akciókat, a kis piros „sale” tábláktól jobban lázba jövök, mint a drogkereső kutya a heroin szagára és szinte transzba esett állapotban esek neki a leértékelt ruhákat tartalmazó állványnak.

Mivel mostanában szinte semmi időm nem volt arra, hogy kitörjek a munka-otthon-munka mókuskerékből, ezért a vásárlás utáni elvonási tüneteimet online nézelődéssel – és igen gyakori vásárlással – enyhítettem. Mivel az én pénzügyi forrásaim is végesek, és igazából ezzel az új hobbival egyre gyorsabban apadóvá váltak, ezért az online kutakodásaim során ráálltam a szokásosnál olcsóbb, megfizethetőbb ruhadarabok felkutatására. Így bukkantam rá az 5 fontos és a 10 fontos üzletekre, ahol tényleg pár ezer forintért már egész szép ruhatárat állíthat össze magának az ember. Mivel tudom, hogy itthon milyen nehéz megfizethető áron plus size ruhákhoz jutni, ezért most két ilyen olcsó ruhákat forgalmazó webshopot is mutatok nektek. Mindekképpen azt ajánlom, hogy tegyetek egy próbát ezekkel az üzletekkel.

Less than 10 pounds

minden 10 font alatt

A nevéből adódóan a „Less than 10 pounds” 10 font alatti ruházati terméketeket és kiegészítőket értékesít. A választék kicsit olyan egy sima, egy fordított kategóriájú, vagyis vannak rettenetes és nagyon szép dolgaik is a kínálatban. Senkit ne riasszon el egy-egy ízléstelenebb darab, mert azok között bújnak meg az igazi kincsek. A szállítás díja olyan 8 font körül van, de az ár a súly alapján változik, így erre érdemes lehet odafigyelni fizetéskor.

Everything 5 pounds

5 font alatt

Ezen a webshopon mindent 5 font alatt vásárolhatunk meg. Talán ez a kedvenc olcsó üzletem, mert igényesek a ruhák, és ráadásul a szállítás is körülbelül 4 font körül mozog. Szóval vásárlásra fel csajok! De azért vigyázzatok, ne essetek abba a hibába, hogy mindent összevásároltok, mert a végén még úgy jártok, mint, én, aki már nem nagyon tudja becsukni a szekrényét.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s