A hölgyek ünnepe

Mindenkinek van kedvenc ünnepe. Van az év során néhány olyan alkalom, amit izgatottan várunk. Számoljuk a napokat, néha-néha még az is előfordul, hogy sóvárogva nézegetjük a naptárunkat. Gondosan megtervezzük, hogy mit fogunk csinálni az adott napon és sokszor elképzeljük, hogy mi fog történni.

Nekem eddig a karácsony volt ez a különleges nap, de néhány éve valami új dolog lépett az életembe, ami, ha nem is szorította ki a karácsonyt a szívemből, viszont méltó ellenfelévé vált annak. Pár éve ismertem meg a Faludi G márkát és ezzel együtt a nőnap tiszteletéből megrendezésre kerülő Kísérleti Bulikat.
Faludi2
Akik, ismerik a Faludi G-t, tudják, hogy egy igazi designer márkáról van szó. Imádom Faludi Gabriella sokszor formabontó, mégis kényelmesen hordható és a mindennapokba könnyedén beilleszthető ékszereit. Rajongó vagyok, ezen nincs mit szépíteni. Ha tehetném, akkor felvásárolnám a Faludi G összes kollekcióját, ezeknek a terveimnek viszont a pénztárcámból visszaköszönő realitás szokott véget vetni.

Van viszont egy olyan nap, amikor nem kell visszafognom magam. Ez a nap a minden évben várva-várt Kísérleti Buli. Ilyenkor a Faludi G márka tervezési és kísérletezési fázisaiban készült ékszereit lehet megvásárolni hihetetlenül kedvező áron.

Az ékszerek ára 1000 és 3000 forint között mozog. Ennyi pénzért jó minőségű design ékszereket vásárolni szinte lehetetlen, így számomra ez a nap egy igazi ajándék.

faludi3
Idén a b24 Galéria – Debrecen Batthyány u. 24 – ad otthont a rendezvénynek, ami március 6-án (vasárnap) 14 és 17 óra között kerül megrendezésre. Viszont azoknak sem kell lemondania a Faludi G ékszerekről, akik nem tudnak személyesen megjelenni a Kísérleti Bulin, ugyanis rengeteg ékszer elérhető lesz a márka weboldalán is. Sőt itt nem csak egy napig élvezhetjük a kedvezményeket, mivel a buli a webshop-on három napig tart, március 6 és március 8 között.
faludi5
Az idei Kísérleti Buli pedig azért is különleges, mert a szép ékszerek mellett a jótékonykodásnak is nagy szerepe lesz. A márka számos debreceni kötődésű ismert embert bevonva, egyedi ékszereket készített, amik az esemény során árverezésre kerülnek, az itt befolyt összeggel pedig az Igazgyöngy Alapítványt támogatja a Faludi G.

Remélem meghoztam a kedveteket egy kis vásárláshoz! Találkozzunk a Kísérleti Bulin!

Ha pedig még nem győztelek meg benneteket, akkor nézzetek fel a Faludi G oldalára, ahol már egy kis bepillantást nyerhettek a Kísérleti ékszerekbe.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s