Még nem késő

Januárban mindenkinek kicsit szűkebb a pénztárcája, de a hatalmas év eleji akcióknak nehéz ellenállni. Az életrevalóbb shopping királynők már régen betárazták magukat jutányos áron elérhető kincsekkel, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki használta ki még a kedvezményes vásárlás lehetőségét az idén. Sajnos én is lemaradtam a nagy vásárlásokról, mert az államvizsgámra készültem, de mivel még mindig tartanak az akciók, ezért úgy gondolom, hogy nem maradtam le semmiről. Ebben a bejegyzésben néhány olyan oldalt mutatok meg nektek, ahol még szép számban találhatóak leértékelt termékek. Szerintem érdemes lehet benézni, mert akár 70%-os akciókkal is találkozhat az ember, ráadásul a szállítási költségek sem horribilisek, így akár pár ezer forintból rengeteg különleges dolgot lehet vásárolni.

Forever 21

forever21
A Forever 21 egy amerikai márka, ami szerencsére európai székhellyel is rendelkezik, így Magyarországra is vállalják a csomagok kiszállítását. A szállítás díja 6 euró, de 75 eurós rendelés felett már ezt sem kell kifizetni. Rengeteg fiatalos, mégis a plus size-os igényekhez igazodó terméke van a márkának, így nekem már belopták magukat a szívembe.
forever 21 bikini
Azoknak pedig, akik előre szeretnek tervezni, ajánlom, hogy nézzék meg a márka fürdőruha választékát, mivel most ezeket a darabokat is olcsóbban meg lehet venni.

Evans

evans

Az Evans egy igazi nagy kedvencem. Ugyan még eddig csak a turikból szereztem be a márka egy-egy darabját, de végre legyőztem az online rendeléssel kapcsolatos félelmeimet, és már úton van a kis csomagom, ami mindenféle szuper dolgot tartalmaz. Olyan 8000 ezer forintnak megfelelő összegért sikerült vennem egy fekete farmert, meg két övet, illetve ebben már a 6 fontos postaköltség is benne volt. Az Evans igazán nagy méreteket is forgalmaz, így tényleg mindenki találhat magának valami kényelemes és csinos darabot. Ráadásul van egy „Próbáld fel” opció is az oldalon, ahol a méreteink megadása után láthatjuk, hogy egy-egy ruhadarab hogy nézne ki rajtunk.

Boohoo
boooho

A Boohoo számomra eddig egy ismeretlen márka volt, az egyik internetes kutakodásom során találtam rá, és milyen jól tettem! Az árak normál esetben olyan közép kategóriásak, az akciók esetén pedig kifejezetten kellemesek. A szállítási költség sem túl magas (5 euró). Érdemes egyébként a cipők és a kiegészítők között is szétnézni, mert most azok között is rengeteg csodaszép akciós darab található.

Yours

yours
Végül, de abszolút nem utolsó sorban a Yours-t ajánlanám nektek. Már csak azért is, mert most itt vannak a legnagyobb akciók. Akár 90%-os akcióban is meg tudtok venni magatoknak ezt-azt, ami olyan 1.5-2 fontos árakat jelent. Persze kevés termék van csak ennyire leárazva, de a 70%-os akció keretében rengeteg ruhát kínál a webshop. Egy dolog van, ami nem annyira szimpatikus a Yours-al kapcsolatban. Ez pedig a 11 fontos szállítási költség. Szerintem ez egy kicsit magas, viszont ha sok mindent rendel az ember, vagy másokkal közösen vásárol, akkor már nem is olyan vészes ez a 4000 forintnál is magasabb ár.

Remélem kedvet kaptatok egy kis nézelődéshez. Talán még annyit javasolnék, hogy a vásárlás előtt mindenképpen nézzétek meg az oldalon található mérettáblát, mert ez márkánkét nagyon eltérő lehet. Biztos, ami biztos mérjétek le magatokat, így kisebb az esélye, hogy nem megfelelő terméket rendeltek.
Néhány angol oldalon a mérettáblánál csak a hüvelykben (inch) kifejezett méretek vannak bemutatva, de ez igazából nem nagy baj. Könnyen át lehet váltani a hüvelyket centiméterre (1 hüvelyk 2,54 cm-nek felel meg).

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s