Rakott szoknya utoljára

Meglepő lesz, de megint rakott szoknyákat mutatok meg nektek. Nem tudom, hogy mi van velem, de annyira rákaptam ezekre a ruha darabokra. Szinte nem is veszek mást mostanában, így ha már halmokban állnak nálam ezek a szoknyák, akkor úgy gondoltam, hogy megint megmutatok párat.

Elöljáróban annyit, hogy elég sajátos fotózás keretében készültek el ezek a képek. Az első szettet még az utcán fotóztuk, de majdnem befagyott a seggem, így inkább nálam folytattuk a munkát. A bútorokat kicsit átrendezve keletkezett egy fél méteres terület, ahol ki tudtam bontakoztatni a bennem rejlő ultra fotogén modellt, így már semmi sem állhatott az utunkba… kivéve, hogy elromlott a gép. Aztán azt is megmachináltuk, de aztán meg lemerült az elem, aztán sikerült olyan jó minőségű elemet venni, hogy fél óra után az is lemerült, de a végén csak összeszenvedtük ezeket a képeket is. Szóval ebben a bejegyzésben vér és veríték van. 😀

Az első szoknyát azért imádom, mert olyan kis finom színe van. Azért mert tél van még nem muszáj csak a tipikus téli színeket hordania az embernek.

5

A szoknyámat egy Atmosphere kardigánnal, az egyik kedvenc Lazzarini táskámmal, illetve egy Hádában vásárolt szuper nagy gyűrűvel kombináltam. Viszont akár boríték táskával is fel lehet dobni ezt a szettet, vagy egy szép sállal. Az enyém a H&M-ből van, és kb. semmi máshoz nem illik a ruhatáramban, szóval nagyon boldog vagyok, hogy végre találtam valamit, amihez hordhatom.

És innentől kezdtem el nagyon fázni… 😀

A második szett egy egyszerű fekete szoknya, meg egy fehér-szürke csíkos topp. Semmi extra, de egy átlagos hétköznapra szerintem tökéletes. Mindkét ruhadarab, sőt a borítéktáska is az általam már sokszor említett „alvilági” turikból van.

page

1

A harmadik darabnak van egy kis skót szoknya beütése. Edit barátnőm szerint úgy nézek ki benne, mint Jamie Fraser az Outlander-ből. Ezt akár sértésnek is vehetném, de Jamie egy szexi fiú, szóval inkább pozitívan tekintek a megjegyzésre. A szoknyához egy sima fekete C&A pulóvert és egy New Look táskát választottam.

4jó

Az utolsó szoknyám szintén egy kockás, csak nagyon apró mintás, meg elég semleges a színe. Ebben a szettben szerintem a táskám a legérdekesebb, ugyanis ez egy Gucci táska. Nem mondom, hogy teljesen biztos vagyok az eredetiségében, de olyan 95%-ban igen. A turiban találtam ezt is, bedobálva egy csomó neszesszer meg kacat közé, máskor meg sem szoktam nézni ezeket a dolgokat, úgyhogy ez a vaktyúk is talál szeget tipikus esete volt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s