Faludi G 2.0

A Faludi G-ről már korábban is írtam a blogomban. Egy szuper csoportos modell fotózásról számoltam be nektek az előző bejegyzésemben, és most úgy gondoltam, hogy megmutatom a közös munka eredményét is.

Azoknak, akik esetleg nem ismerik még a Faludi G márkát elmondom, hogy a Faludi G sok-sok éve foglakozik üvegékszerek készítésével, és forgalmazásával. A márka azokra a hölgyekre épít, akik szeretnek, és mindenekelőtt mernek egyediek lenni. Mivel nem átlagos nőkre készülnek a Faludi G ékszerei, és a márka tervezője Faludi Gabriella azt vallja, hogy a női szépségnek számtalan formája van, ezért a Faludi G termékei sem szokványos modellekkel lettek befotózva. Helyette a márka vásárlóit kérte fel a tervező, hogy legyenek részesei egy közös, jó hangulatú fotózásnak. Az eredmények szerintem magukért beszélnek, így én nem is szaporítanám tovább a szót.

0210

0252 0350 00910108

Rengeteg szuper kép készült, én most csak néhányat mutattam meg nektek, hiszen nem szerettem volna kilométer hosszú bejegyzést gyártani. Remélem, hogy nektek is tetszenek a képek! Az én szívemnek ez a fotózás azért volt kedves, mert valós, talán tökéletlen, de valahogy mégis tökéletes hölgyek szerepelnek a képeken.A Faludi G megmutatta, hogy a valóság gyönyörű lehet, és egy igazi ízig vérig nő mosolya százszor többet ér, mint egy tökéletesen beállított modell fotó.

Nekem talán a legnagyobb kedvencem az első kép, és a modellen Edinán szereplő első nyaklánc. Mindezeket a szépségeket, és persze még nagyon sok különleges ékszert találhattok a márka webshopjában.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s