Mit ér a lét rakott szoknya nélkül?

Amilyen rakott szoknya fanatikus vagyok mostanában, lehet, az lenne a válaszom, hogy semmit. Na, jó nem… Viszont az biztos, hogy nekem ezek a szoknyák mostanában bearanyozzák a mindennapjaimat. Az a baj a kövérséggel, hogy az ember saját magának is felállít bizonyos határokat, például én eddig meg voltam győződve róla, hogy én egy rakott szoknyában úgy néznék ki, mint egy hombár. Ezt az elképzelésem nem tudom, hogy mire alapoztam, mivel a feltevésem megszületése idején még sosem volt rajtam ilyen szoknya. Szerencsére aztán a kezem ügyébe akadt egy ilyen ruhadarab, kiderült, hogy jól áll, és azóta megállíthatatlan rakott szoknya rajongó, és nagyüzemi vásárló lettem.
Ebben a bejegyzésben három fekete rakott szoknyát mutatok meg nektek, a teljesen klasszikus felállástól, egyenesen a kisebb csavarokig.

1

Az első szoknyám egy abszolút „nóném” darab. A Mega Turiban vettem, a vásárlás pillanatában, abban sem voltam biztos, hogy jó lesz rám, mert akkor még nem voltam olyan merész, hogy próbafülke hiányában mások előtt magamra rángassam a szoknyát. Otthon viszont szerencsére kiderült, hogy jól vásároltam. A táskám egy Karen darab. A Mihály napi vásáron vettem, elég borsos áron. Nem is voltam benne száz százalékig biztos, hogy jó vásár volt. A márkanév kicsit kiverte nálam a biztosítékot. Azt tudtam, hogy van olyan angol női név, hogy Caren, na gondoltam, hogy itt meg nem cicóztak a c-vel, de aztán kiderült, hogy a Karen egy magyar női név is most már, a Karen márka pedig rengeteg szuper és jó minőségű rostbőr táskával dicsekedhet.

2

Na és a nyakláncom? Az egy Faludi G darab. Az Obscene kollekció része. Több éve volt kapható a márkánál, már összesen csak két darabja maradt a tervezőnek, és most az egyik az enyém. Nagyon imádom ezt a nyakláncot, szerintem a szőrmének és az üvegnek igazán különleges a kombinációja, és ráadásul olyan jó meleg a lánc, hogy egy sálat majdnem helyettesíteni tud. Sokan meg is dicsérik ezt a láncot, és már olyan sokan mondták, hogy ők is szeretnének ilyet, így nem is csoda, hogy ha minden igaz, akkor karácsonyra ismét elérhetőek lesznek ezek a nyakláncok is a Faludi G kínálatában.

5

A második szoknyám is fekete, és ráadásul rakott is, de azét kicsit más, mint az előző. Ennek a szoknyának nincs A vonala, és elől kicsi gombok díszítik. A szoknyához egy Marks&Spencer Limited Edition felsőt választottam, és egy Humanic-ban vásárolt vastag sarkú, szürke magassarkú cipőt.

7

A harmadik szoknyám egy Marks&Spencer darab. A képen olyan szürkésnek tűnik, de valójában pici fehér pöttyök vannak rajta. A táskám David Jones, a nyakláncomat pedig egy hihetetlen akció keretében vettem a Bridget Bijou-ban.

3

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s