Elő a virgácsokkal!

A ruhákhoz fűződő viszonyom sokáig elég sajátos volt. Mindig nagyon nőies dolognak tartottam azt, ha valaki ruhában jár, de én magam nem mertem felvenni egy olyan ruhát, vagy szoknyát, ami nem ért a földig. Ezt is maximum ünnepi alkalmakkor tettem, amúgy inkább elbújtam a sokat takaró nadrágjaimban. Volt olyan nyár, amikor 40 fokban is hosszú farmerben voltam, annyira nem mertem mutogatni a lábaimat.

Szerencsére az évek múlásával ezt a komplexusomat sikerült levetkőznöm. A ruhák iránti rajongásom a Hádának köszönhetően alakult ki. Itt találkoztam ugyanis először olyan, számomra is előnyös darabokkal, amikben igazán csinosnak érezhettem magam. Innen pedig nem volt megállás. Az utóbbi pár évben szép kis ruha, és szoknyagyűjteményt halmoztam fel.Ebben a bejegyzésben három aktuális kedvencemet mutatom meg nektek.

8

Annyira szeretem ezt a George Moda ruhámat. Ha ránézek már attól is jobb kedvem van, ha meg fel is veszem… Szerintem ez egy igazán csinos, és nőies darab. Nem meglepő módon ezt a ruhámat is a Hádában vettem, számomra ez az üzlet egy igazi ruha paradicsom. A cipőm egy Cube darab, a nyakláncomat és a gyűrűmet pedig már ismerhetitek, hiszen más bejegyzésben is szerepeltek, de azért most is elmondom, hogy a gyűrű egy Faludi G kísérleti ékszer, a nyakláncom pedig kagylóból készült, és Horvátországból kaptam ajándékba.

9

A második szettem alapja ez a képen pirosnak látszó, a valóságban pedig inkább téglaszínű Simply Be ruha. Erre a kincsre is a Hádában találtam, és azért szeretem nagyon, mert egy átlagos hétköznapon is teljesen hordható.

11

A ruhán található kis zsebeket is imádom, és azt is, hogy a cipzár kívülről lett felvarrva. Tudom, hogy nem nagy cucc, sőt, már kezd lecsengeni a külső cipzár divatmizériája, de én azért nagyon csípem így ezt a ruhát. A nyakláncom pedig egy igazán különleges darab a kis pamacsaival. Anyu hozta nekem Franciaországból még sok-sok éve, de én azóta is nagyon szeretem.

12

Az utolsó ruhám egy F&F darab. Még az előző évben vettem, és már nagyon bánom, hogy nem vettem meg a kék változatát is, mert szerintem igazán jó vásár volt. Pont annyit mutat, amit még szabad, csinos, és ráadásul nagyon kényelmes. Szóval csillagos ötös! A nyakláncomat pedig a Six-ben vettem. Eredetileg vagy hat sornyi lánc volt rajta, de én ebből hármat leszereltem, mert úgy néztem ki, mint Mr. T a Szupercsapatból. 😀

 

AppleMark

De ilyen formában már ezt a nyakláncot is viselhetőnek tartom.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s