Vad Szibéria

Az oroszországi utazásom során ismerkedtem meg a NaturaSiberica termékeivel. Szentpéterváron egy AirBNB-n keresztül foglalt lakásban szálltunk meg, ami egy jó választásnak bizonyult, mivel nagyon kedvező áron sikerült kifognunk egy igazán gazadag orosz életművész  szuper lakását. A legjobban a fürdőszoba varázsolt el mindenkit. Szerettünk is ott időzni, így komoly csaták folytak azért, hogy mikor ki pancsolhasson ebben a fejedelmi – saját szobám méretével vetekedő – csodaszobában. A legjobb pedig az volt, hogy nem csak szép volt a fürdőszoba, de szuper kozmetikai dolgokkal volt felszerelve, amit szabadon használhattunk. Nem tudom, hogy először ki használta ezeket a kozmetikumokat, annyi biztos, hogy minden egy arcradírral kezdődött, ez pedig egy igazi lavinát indított el. A végén az egész csapat egy jellegzetes, de mindenképpen kellemes gyógynövény illatot húzott maga után, és a fiúknak is olyan selymes volt a bőre a sok radírozástól, meg kenegetéstől, hogy beillettek volna egy kozmetikai termék reklámjába.

Két nap után tudtam, hogy meg kell szereznem a NaturaSiberica arcradírját, meg persze más termékeit is, így amikor egyik nap végre megtaláltuk a boltot, akkor barbár hordaként meg is rohamoztuk azt. Összesen négy terméket vettem, és azóta is mindet imádom.

A legnagyobb kedvencem a már korábban többször is említett arcradír. Olyan, mintha egy lekvárosüvegben lenne. Nagyon sok fajtája van, én az áfonyásat választottam, mert az az egyik kedvenc gyümölcsöm, és imádom az illatát. Az egyik ismerősöm meg is kóstolta, és azt mondta, hogy nem is olyan rossz az íze. Én ilyesmire nem vetemedtem, így erről nem tudok véleményt formálni, de az biztos, hogy az arcommal csodát művel ez a radír.

NS1

A másik nagy kedvencem egy éjszakai arckrém, amit ha az arcradírozás után felkenek, akkor ismét puhabőrű kislánynak érezhetem magam. És a legjobb, hogy a selymes bőr nem csak egy pár órás múló tünemény, még másnap is szuper tőle a bőröm.

Vettem még egy arcszérumot is. Ezt nem gyakran használom, mert ez egy olyan csodafegyver, amit csak akkor kell előkapni, ha igazán nagy baj van. A szérum segíti a bőr regenerálódását, így például a nyáron, amikor nagyon leégett a bőröm mindig ezt használtam, és igen hatásosnak is bizonyult.

NS2

Végül, de nem utolsó sorban vettem egy arcmaszkot is. Számomra talán ez a legfurcsább maszk, amit valaha láttam, ugyanis én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy egy normális maszk megköt az arcon, aztán le kell húzni, vagy cibálni, attól függően, hogy mennyire ragaszkodó. Viszont ez a maszk nem szilárdul meg,kicsit megköt a bőrre, de kenhető marad az állaga, 20 perc után pedig könnyedén le lehet törölni.

A radírt sajnos itthon, vagy bármilyen külföldi webshop-ban nem lehet kapni, szerintem ezt a terméket csak az orosz piacra gyártja a cég. Viszont az arckrémet, meg mellette rengeteg más terméket már Magyarországon is be lehet szerezni, így ha kedvet kaptok a NaturaSiberica kipróbálásához, akkor itt meg tudjátok nézni a termékeket, illetve innen rendelni is tudtok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s