Shopping királynők a Fórumban

Az igaz barátok olyan ritkák, mint a fehér holló. Ha látsz egy fehér hollót, akkor szerencsés vagy, ha meg vannak igaz barátaid, na, akkor megütötted a főnyereményt! Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan szuper emberek vannak az életemben, mint Mariann, aki ennek a bejegyzésnek a sztárvendége.

Mariannal az egyetemen ismerkedtem meg. Az első nap, első óráján leült mellém, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Nem vagyunk egyformák, ó de még mennyire, hogy nem! Sok mindenben nem is értünk egyet, mások a céljaink, és máshogy látjuk a világot, de ez nem befolyásolja az egymás iránt érzett szeretetünket, és azt a „betyár becsületet”, amit a másikkal szemben tanúsítunk.

Persze azért van, amiben mégiscsak nagyon hasonlítunk egymásra. Mindketten enyhén antiszociálisak vagyunk – Mariann talán nálam kicsit jobban -, morbid a humorunk, általában ugyanazoktól az emberektől borsózik a hátunk, imádunk céltalanul buszozni a városban, és természetesen nem vetjük meg a hosszú vásárlós napokat sem.

Már elég régen nem járunk együtt az egyetemre Mariannal, ő nem is Debrecenben él, de így is megoldjuk, hogy viszonylag gyakran találkozzunk. Ilyenkor a program általában shoppingolásból, mekis kajálásból, és balul elsülő bulizásból áll. Az előző szombati találkánk is hasonlóan nézett ki, annyi különbséggel, hogy most fotókkal dokumentáltuk is a vásárlásunkat. Most pedig ezek közül szeretnék nektek megmutatni párat.

Először a C&A-ban jártunk. Az alap felállás az volt, hogy egymásnak fogunk összeválogatni néhány szettet, de ehhez túlságosan is karakán stílusa volt mindkettőnknek, így a végén csak egymás segítői voltunk a válogatásban. Egyébként most rengeteg szuper ruha van a C&A-ban, így nem kellett 10 perc és már mindketten ölnyi ruhát cipeltünk magunkkal a próbafülke felé.

m17

Mindkettőnk nagy kedvence lett a Mariann által választott vékony kis bőrdzseki, amit egy laza fekete inggel kombinált. Saját magamon pedig legjobban ez a fekete strasszos kötött pulóver tetszett.

m9

Illetve mindketten automatikus ráröppentünk a boltban található hatalmas színes kalapokra. Szerintem nekem nem volt az igazi ez a stílusú kalap, de Mariannak szuperül állt ez a fazon és a szín is.

m3

A következő állomásunk a H&M volt, ahol én igazi vásárlási vérengzést csaptam. Azt se tudom, hogy hogyan tudtam bevinni a próbafülkébe azt a sok ruhát, amit összekapkodtam.

m7

Először ezt a csipkés tunikát – ruhát? – próbáltam fel egy szintén H&M-es nadrággal. Általában a csipkés dolgokat közönségesnek tartom, de ez a tunika egy kifejezetten szép darab.

Mariannak pedig szőrmók kedvelő napja volt, így rögtön egy hatalmas szőrös kabátot szemelt ki magának. Őszintén szólva, először számomra ez a darab kicsit rémisztő volt, de felvéve egészen más hatást keltett, mint amire számítottam. Kiderült, hogy kifejezetten menő darab.

m4

Az egész vásárlás során az egyik legnagyobb kedvencem ez a lovas mintás felső volt. Igaz nem vettem meg, de már bánom, így szerintem hamarosan vissza is megyek érte az üzletbe. Ezzel a másik párducos felsővel is szemezek egy ideje, de még mindig nem tudtam eldönteni, hogy hosszabb távon is szeretném-e.

m11

Mariannon pedig nekem a legjobban ez a ruha tetszett. Nagyon csinos darab, ami a mintájának köszönhetően még slankít is.

m8

Felpróbáltam még ezt a barnás színű laza inget is, de rossz választásnak bizonyult, mert úgy néztem ki benne, mint egy méretes sütőtök, viszont a poncsóért oda voltam. Szegény anyukám évekig próbált rábeszélni, hogy hordjak poncsót, és most, hogy feladta, na, pont most szerettem bele egy ilyen darabba :D.

m12

Végül Mariann felpróbálta még ezt a csinos fekete ruhát, én pedig tovább kísérleteztem a kalapokkal.

m5

m13

A fekete kalap egy nagy melléfogás volt, de a szürke kalap szerintem szuperül állt. Nagyon gondolkozok rajta, hogy meg is veszem, csak sajnos elég borsos az ára. Viszont végre van egy kalap, ami jól áll, szóval ezt akár isteni jelnek is vehetném a vásárlásra…

Végül bementünk még a Bershka üzletébe. Én ott nem igazán vagyok érdekelt, maximum táskát tudnék venni, de Mariann azért felpróbált még ott is ezt-azt.

m15

Nem meglepő módon itt is egy szőrös mellényen akadt meg a szeme. Illetve felpróbálta még ezt a szuper poncsót, és egy a Mariann megfogalmazása szerinti „igényesen” szaggatott farmert.

Remekül szórakoztunk szombaton. Sose voltunk azok a mindenhol pózolós, pucsítós lányok, de valahogy most nagyon élveztük a fotózást. Mire elkészítettük ezt a rengeteg képet, egyrészt az összes szégyenérzetünket leküzdöttük, amit az elején esetleg a nyilvános fotózás miatt érzetünk, másrészt pedig elfáradtunk, és úgy érzetük magunkat, mint két kiégett szupermodell. Aztán persze összeszedtük magunkat, és azért elmentünk bulizni is, de a további részleteket inkább fedje a történelmi homály.

Reklámok

Shopping királynők a Fórumban” bejegyzéshez ozzászólás

    1. A Berskha-ban vette Mariann még sok-sok éve. Én nem értem, hogy hogy lehet benne járni, de ő imádja, és azon se csodálkozom, hogy neked is ezen akadt meg a szemed 😀

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s