Webshop mustra

Szerintem nem újság, hogy külföldön több nagyméretű márka, és ebből adódóan több vásárlási lehetőség biztosított a plus size-os nőknek.  Eddig még nem nagyon mertem rendeli  külföldi weboldalakról, de egyre inkább úgy gondolom, hogy érdemes lenne egy esélyt adnom a vásárlás ezen formájának, már csak azért is, mert egyre több nemzetközi webshop vállalja a Magyarországra történő kiszállítást viszonylag kedvező áron. Mostanában sokszor azon kapom magam, hogy a külföldi ruhaválaszték között böngészek, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek a legjobbnak tűnő vásárlási forrásokat. Fontos, hogy a bemutatott webshop-ok mindegyike vállal kiszállítás hazánkba, így nem érhet benneteket csalódás azzal kapcsolatban, hogy a kiszemelt ruhadarabot nem tudjátok megszerezni.

1. Evans 

evans blogba

Az  Evans már régóta izgatja a fantáziám.  Ár tekintetben olyan középkategóriás, néha meg kifejezetten elszállt árakkal is lehet találkozni, de ha akcióznak, akkor azt nagyban csinálják, így egy-egy szezon vége felé érdemes felnézni az oldalukra, mert szuper ruhákat lehet beszerezni pár ezer forintért.  A szállítási költség sem vészes a maga 6 fontjával. És, ami még igazán jó, hogy van úgynevezett fittingroom az oldalon. Vagyis, ha megadjuk a súlyunk, meg a magasságunk, akkor egy próbababán meg lehet nézni, hogy egy-egy ruha hogy fog rajtunk kinézni. Őszintén szólva én jót nevettem a próbababámon, úgy nézett ki, mint egy idomtalan tégla, ennek ellenére nagyon tetszett a próbálkozás.

2. ASOS 

asosvégleges

Az ASOS szintén a nyálcsorgatásom állandó tárgya. Az Evans-hoz hasonlóan itt is vannak elég meredek árak is, de bizonyos ruhadarabokat kifejezetten kedvező áron lehet megvásárolni, sőt 30 font fölötti rendelés esetén a szállítás is teljesen ingyenes. Az alatt sem egy hatalmas összeg, csupán 3 font. Nagy előnye az Asos-nak, hogy kifejezetten nagy méretei is vannak, a ruhák tényleg divatosak, és itt is gyakran találkozhatunk akár 70%-os akciókkal.

3. Yours

yours

A Yours egy jóval kedvezőbb árkategóriás webshop, mint az Evans, vagy az Asos.  Az árbeli különbség hatása talán kicsit abban is érezhető, hogy a termékek nem annyira különlegesek, mint az előző két webshop-ban, de azért itt is lehet találni jó néhány kincset. Ami még nagyon jó, hogy a Yours forgalmaz olyan cipőket, amelyek kifejezetten vastagabb lábfejekre és lábszárakra vannak kialakítva, ez az úgynevezett EEE fit.  A Magyarországra történő szállítás 7 font, ami szintén nem egy hatalmas összeg.

4. Nordstorm 

nd

Ha én gazdag lennék… A Nordstorm egy szenzációs webshop. Rengeteg tervező különleges, és egyedi termékeit lehet itt megvásárolni. De csak erős idegzetűeknek ajánlom, mert az árak a plafont verik. A szállítás pontos árát sajnos nem tudom megmondani, ugyanis azt csak a fizetési folyamat során kalkulálják ki. Gondolom, úgy van vele a Nordstrom, hogy ha valaki hajlandó kicsengetni 100-150 ezer forintot egy kabátért, akkor az az ember már nem a postaköltségen fog izgulni. Egyelőre én még nem tartozom a cég célközönségébe, de azért szeretek náluk időről időre szétnézni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s