Alvilági turizás

Na jó, be kell ismernem, hogy ez a cím egy nem is enyhe túlzás. Nem kapcsolódott semmiféle alvilági élmény a turizásomhoz, de az tény, hogy új vizekre eveztem.

turimuri2

Már 3 éve ugyanazon a környéken lakom, és tudtam ugyan, hogy tőlem nem messze legalább 3-4 turkáló működik – a Pesti és a Böszörményi utcáról van konkrétan szó – de még nem nagyon vettem a fáradtságot, hogy le is csekkoljam ezeket a helyeket, mert valamilyen idióta előítéletből kiindulva „proli turinak” tituláltam őket.

Aztán pár hete a lakótársam megkérdezte, hogy nem akarok-e vele elmenni turkálni. Nem szerettem volna nemet mondani, mert még csak akkor kezdtünk el összebarátkozni, így végül belementem a dologba, és utólag azt mondhatom, hogy nem bántam meg. Mondjuk a pénztárcám nem biztos, hogy tökéletesen egyetértene ezzel az állításommal. Mindenestre az biztos, hogy sok új kinccsel gazdagodtam.

Azt el kell ismernem, hogy a Háda-n, meg Angex-en szocializálódott lelkemnek kicsit furcsa volt például, hogy ezeken a helyeken nincs egy nyamvadt próbafülke sem, de az 600-700-800 forintos árak meggyőztek, hogy prímán tudok próbálni mások előtt is.

Elég sok mindent összevásároltam az elmúlt hetekben, ezek közül pedig szeretnék nektek megmutatni pár darabot.

tm9

Az egyik legkedvesebb új szerzeményem, a képen látható New Look púder rózsaszín muszlin blúz. Nagyon szeretem, hogy sok mindenhez passzol az amúgy kifejezetten eklektikus ruhatáramban. A legjobban mégis a szintén rózsaszín Lazzarini táskámhoz, és egy igazán különleges Faludi G gyűrűhöz szeretem társítani ezt a lenge kis inget.

mmm

A másik új szerzeményem egy George fekete zakó. Ezt egy szintén ”alvilági turis” C&ASixthSense szoknyával és egy fogalmam sincs, hogy milyen márkájú, de szuper anyagú szürke szoknyával kombináltam.

tm8

A szürke szoknyás szettnél, bár nem látszik a képen, de az egyik kedvenc fülbevalóm van rajtam. Nemrég ismerkedtem meg csak a KeLau márkával, de annál lelkesebb rajongója lettem. Szinte hihetetlen, hogy mit ki nem lehet hozni a sütőgyurmából.

tm5

Nagyon örülök, hogy végre leküzdöttem az előítéleteimet, és ma már gyakran keresem fel ezeket a „proli turikat”, Még egyszer köszönöm a lakótársamnak, Bettinek, hogy kimozdított a komfortzónámból.

 

Ps: Ha tetszik a fülbevalóm, akkor érdemes megnézni a KeLau többi ékszerét is.
A Faludi G ékszereit pedig itt tudjátok lecsekkolni.

 

Reklámok

Alvilági turizás” bejegyzéshez ozzászólás

  1. ….Örülök Bogi, hogy kimozdíthattalak a komfortzónádból….
    Nekem egyszer az egyik kis kedves ismerősöm mondta, hogy lépjek ki a komfortzónámból…azóta megfogadtam a tanácsát majdnem minden téren és erre biztatok mindenkit, hogy csak egy kicsit, csak néha, mindenkinek ki kell lépnie a megszokott dolgokból . 🙂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s